Til forældre

Er din søn eller datter interesseret i at udvikle og forbedre sig på fodboldbanen?

Så er du havnet det rette sted. Hos Aspire Pro arbejder vi med unge ambitiøse fodboldspillere, som gerne vil udvikle og træne det mentale område. 

Vi er klar over, at det ikke er alle klubber, der har tilknyttet en mentaltræner eller coach til at hjælpe med dette. Ofte bliver holdet kun tilbudt dette i korte perioder eller i situationer hvor den enkelte spiller ikke præsterer som forventet - eller møder modgang. 

Derfor har vi hos Aspire Pro en løsning, som kan hjælpe hele holdet, via fokus på den enkelte spillers udvikling. Dette gør vi gennem vores forløb SUCCES PÅ FODBOLDBANEN™, hvor spilleren får adgang til vores online platform, der gør det ligetil at træne og udvikle den mentale del.

Jo yngre spilleren er når han eller hun starter på mentaltræning, jo lettere er det at inkorporere gode vaner og få styrket troen på sig selv og sine evner, så de bliver lagt fast i underbevidstheden.

Vi arbejder med spillere fra 12 år og opefter.

Vigtigheden af mentaltræning

Mentaltræning er vigtigt fordi, at det er hjernen der styrer kroppen og dermed adfærden på banen. De spillere, der er mentalt stærke overhaler dem, som ikke er.

Personlig coaching
Membership site - billede Til forældre side

Online mentaltræning

Det vi tilbyder er en platform, hvor den enkelte spiller får online mentaltræning og adgang til videoer med mentale redskaber og øvelser, som alt sammen er med til at styrke spilleren mentalt på banen. 

Udbytte af mentaltræning

Udbyttet for dit unge menneske er øget bevidsthed om betydningen af det mentale, styrket selvtillid og tro på egne evner, samt at blive bedre til at håndtere modgang. 

Fodbold trofæ

GRATIS GUIDE: MENTAL OPVARMNING FØR KAMPSTART 

Guiden indeholder de 3 vigtigste metoder til at varme mentalt op før kampstart. De 3 metoder er bygget op i trin, således at de får din unge fodboldspiller i det rette mindset - i den rigtige rækkefølge, før kampen fløjtes i gang!

Download guiden her: MENTAL OPVARMNING FØR KAMPSTART