Til forældre

Er din søn eller datter interesseret i at udvikle og forbedre sig på fodboldbanen?

Så er du havnet det rette sted. Hos Aspire Pro arbejder vi med unge ambitiøse fodboldspillere, som gerne vil udvikle og træne det mentale område. 

Vi er klar over, at det ikke er alle klubber, der har tilknyttet en mentaltræner eller coach til at hjælpe med dette, hvilket også kan være en dyr affære.

Derfor har vi hos Aspire Pro en løsning, som kan hjælpe hele holdet, hvor den enkelte spiller får adgang til vores online platform, der gør det ligetil at træne og udvikle den mentale del.

Jo yngre spilleren er når han eller hun starter på mentaltræning, jo lettere er det at inkorporere gode vaner og få styrket troen på sig selv og sine evner, så de ligger fast i underbevidstheden.

Vigtigheden af mentaltræning

Mentaltræning er vigtigt fordi, at det er hjernen der styrer kroppen og dermed adfærden på banen. De spillere, der er mentalt stærke overhaler dem, som ikke er.

Personlig coaching
Mentalt stærk - Online mentaltræning - Medlemsside

Online mentaltræning

Det vi tilbyder er en platform, hvor den enkelte spiller får online mentaltræning og adgang til videoer med mentale redskaber og øvelser, som alt sammen er med til at styrke spilleren mentalt på banen. 

Udbytte af mentaltræning

Udbyttet for dit barn er øget bevidsthed om betydningen af det mentale, styrket selvtillid og tro på egne evner, samt at blive bedre til at håndtere modgang. 

Fodbold trofæ

Er du selv interesseret i at se vores "Introduktion til mentaltræning", kan du gøre det her øverst på siden under "Mini-serie" eller ved at klikke på linket her: Mini-serie